Sandra van Poppelen

Mijn naam is Sandra van Poppelen.
Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Ik ben moeder van inmiddels 2 eigenwijze pubers.

Inmiddels werk ik sinds 2010 als verloskundige. Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met het geven van zwangerschapsmassages. Het geven van een zwangerschapsmassage vereist kennis die een verloskundige beheerst. Dit maakt mij uniek en geeft de cliënt een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ik integreer mijn ervaring als verloskundige tijdens de massage en behandel rug en bekkenklachten, een verminderde bloedcirculatie, vochtophoping, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen en verminderde stoelgang.

Sinds november 2018 geef ik met veel plezier en energie de cursus Prettig Bevallen. Het is een mooie cursus om je als stel goed voor te bereiden op de bevalling en het ouderschap. Er wordt veel aandacht gegeven aan de verschillende processen die in je lichaam gebeuren tijdens de bevalling en vooral de rol van je partner hoe hij jou het beste kan ondersteunen. Een juiste ademhalingstechniek en pershouding wordt aangeleerd. Mijn dagelijkse ervaring vanuit de praktijk deel ik tijdens de cursus en dit kan jullie helpen. Zo hopen we dat je prettig gaat bevallen