Michèle Noorland-de Wolf

Ik ben Michèle Noorland-de Wolf, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Met grote betrokkenheid en bevlogenheid begeleid ik mensen in mijn coachpraktijk. Het coachen was voor mij een heel logische vervolgstap in mijn leven.

Na mijn studie Verpleegkunde heb ik een aantal jaar als verpleegkundige op een verlosafdeling in het Havenziekenhuis te Rotterdam gewerkt. Op de verloskamers kwam ik voor het eerst in contact met Verloskunde en wat vond ik dat een mooi beroep! Vervolgens ben ik de studie begonnen tot verloskundige aan de SROV te Rotterdam. Na mijn afstuderen ben ik, samen met een andere verloskundige, een eigen praktijk in Krimpen aan den IJssel begonnen. Toen de huisartsen stopten met zorg, breidde onze praktijk zich zodanig uit dat wij met een aantal nieuwe collega’s een groepspraktijk hebben gevormd. Hier heb ik 25 jaar, met veel plezier en toewijding, met 5 collega’s in een maatschap gewerkt.

Door privé omstandigheden heb ik de keuze gemaakt te stoppen met mijn werk als verloskundige. Om toch met mijn vak bezig te blijven, ben ik me gaan verdiepen in de begeleiding van zwangeren en jonge moeders / ouders met problemen gerelateerd aan zwangerschap en bevalling. Ik heb onder andere een coachopleiding hiervoor gedaan en volg regelmatig trainingen op dit gebied en op het gebied van hechting.

In 2017 ben ik gestart met mijn coachpraktijk zodat ik vrouwen kan begeleiden die tijdens de zwangerschap of daarna behoefte hebben aan extra zorg of gewoon voorbereiding op het ouderschap.                                                    Zie www.mamacoachkrimpen.nl voor meer informatie.

Mede door mijn achtergrond als verpleegkundige en verloskundige ben ik een empathische coach die goed kan luisteren. Dit stelt mij steeds in staat de juiste vragen te stellen om snel tot de kern te komen.

Toen ik in 2019 in contact kwam met Marlies, was ik meteen geïnteresseerd in de cursus die zij heeft ontwikkeld. Daarom heb ik besloten om vanaf 2020 ook deze cursus te gaan geven.