158 reacties op “”

 1. Petra Geerdink

  Hele fijne cursus! Geen lange uitleg, geen uren oefenen met puffen, gewoon “Jip en Janneke taal”, alles helder uitgelegd op hele makkelijke manier , humeur ontbrak ook niet. Dank aan Elise! Zeker een aanrader!

 2. Johan en Tessa

  We hebben de cursus als prettig ervaren. Nuchter, helder, nuttige info en een leuke sfeer. Zeker een aanrader.

 3. Wij vonden fijn om dat we informatie hebben ontvangen over de fasen en het proces. Interessant en leerzaam om voorbereid de bevalling in te gaan. Goed voor de partner om een betere inschatting te kunnen maken hoe je mogelijk zou kunnen helpen.

 4. Menno en Simone Pols

  Ook wij kijken positief terug op de cursus Prettig Bevallen; een nuchtere, no-nonsense cursus mét humor (met dank aan Teuntje) die je goed en realistisch voorbereid op de aanstaande bevalling (en het ouderschap). De besproken informatie, tips en adviezen hebben ons daadwerkelijk geholpen om de rust te bewaren in (oké dan, bijna) alle fases van de bevalling. Wij vonden het ook prettig dat de groepssamenstelling niet te groot was, waardoor er ruimte was voor persoonlijke aandacht en vragen. De duur (twee avonden van twee uur) paste goed i.r.t. de besproken hoeveelheid informatie. Wij zouden deze cursus ook van harte aanbevelen aan alle aanstaande ouders!

 5. Bas en Myrthe Kleian

  Wij zijn heel positief over de cursus Prettig Bevallen. Teuntje gaf op een leuke manier nuchtere en praktische informatie, die zowel voor de aanstaande vader als moeder heel nuttig is. Twee keer twee uur is ook goed te overzien qua tijd, dus makkelijk in je schema te passen. We vonden het fijn dat we na de cursus wisten wat we konden verwachten en hierdoor waren we vooraf en tijdens de bevalling meer relaxt. Het is heel fijn dat je echt als stel voorbereid bent en als team door de bevalling heen gaat. Dit heeft ons zeker geholpen en voor een goede bevallingservaring gezorgd. Iedereen die een realistische voorbereiding op de bevalling/kraamtijd wil, kunnen we deze cursus dan ook zeker aanraden!

 6. Lilian Leenheers

  Wij kijken heel positief terug op de cursus Prettig Bevallen. Tijdens de twee cursusavonden hebben wel heel veel informatie en handvaten gekregen om met vertrouwen de bevallig tegemoet te gaan.

  Uiteindelijk kijken we ook positief terug op de bevalling, die goed gegaan is. Mede dankzij de tips en tricks uit deze cursus, kijken we positief terug op de bevalling.

  We raden deze cursus dan ook echt aan voor anderen die graag met vertrouwen de bevalling tegemoet willen gaan.

  Groetjes Lilian & Maurits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.