144 reacties op “”

 1. We hebben de cursus als zeer prettig ervaren.
  Veel bruikbare tips en ervaringen worden gedeeld, die al dan niet van toepassing gaan zijn, maar zeker voor herkenning gaan zorgen, en daardoor hopelijk de stress gedurende de bevalling zullen verminderen.
  Deze cursus lijkt een goede voorbereiding op de bevalling te zijn voor haar, maar ook voor mij, en dus ook voor ons als koppel.

  Wij hadden Teuntje als coach, en wil haar een extra compliment geven voor de manier waarop ze de cursus heeft gegeven, met haar droge humor, maar ook vooral het niet oordelend zijn naar de cursisten. Immers ieder koppel kijkt weer anders naar de bevalling. Zeker voor de man worden bruikbare tips als handvat aangediend, om je zwangere vrouw zo goed mogelijk te supporten tijdens de bevalling.

  Met meer vertrouwen kijken we uit naar het moment dat onze zoon wordt geboren!

  Groetjes Noud

 2. Tim en Luka

  Wij hebben de privé-aan-huis-bevalcursus gevolgd bij Marlies. We zijn hier enorm blij mee en erg mee geholpen! Ze heeft zorgen voor ons weggenomen en concrete handvatten en tips meegegeven voor de bevalling en de eerste periode daarna.

  Marlies wist voor ons precies de juiste toon aan te slaan tussen de nuchtere wetenschappelijke kijk op zaken en de emotionele kant van het verhaal. We hebben het over de bevalling gehad in praktische zin (wat kan mama doen en wat kan papa doen) maar ook over de verbinding tussen (aanstaande) ouders en de ouders en het kind. Erg leerzaam, duidelijk en waar nodig met een relativerende knipoog.

  Wij raden de bevalcursus bij Prettig Bevallen (en bij Marlies) ten zeerste aan!

  Groetjes,
  Tim en Luka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.