149 reacties op “”

 1. Koen en Marina

  De cursus ‘Prettig Bevallen’ werd ons aangeraden door de gynaecoloog.

  Voor ons was het belangrijk om informatie over de bevalling te horen van een ervaren verloskundige. Op internet word je overspoeld met informatie, echter, het is moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Na het volgen van deze cursus zijn wij ervan overtuigd dat we de juiste informatie ontvangen hebben, overgebracht door iemand die door jaren ervaring weet wat er op het moment suprême daadwerkelijk toe doet.

  De cursus bevat duidelijke uitleg a.d.h.v. plaatjes, oefeningen en praktische tips. Ook is het handig dat je de informatie naderhand nog eens samen door kan nemen met behulp van het boek dat je krijgt.

  Verder is het heel fijn dat Marlies de Engelse taal beheerst, waardoor de cursus ook goed te volgen is voor expats/Europeanen.

  Bedankt!

 2. Anna Freitag

  Wij hebben de cursus gevolgd bij Teuntje en hebben dit als heel prettig ervaren!

  Teuntje heeft vaak voor groepen gestaan, dat kun je goed merken.
  Er wordt aan het begin van de cursus goed gekeken wat elk koppel verwacht, hoe ze tegen de bevalling aankijken en wat zij daarin nodig hebben. Teuntje past haar verhaal daar op aan. Ze heeft een prettige manier van vertellen, met heel veel ruimte voor vragen en interactie in de groep. Veel heldere informatie, praktijkvoorbeelden en eigen ervaringen. Ze vertelt vaak in een klein rollenspel wat een arts of kraamverzorgende tegen je zegt in bepaalde situaties, waardoor we heel goed voor ons zagen hoe dat er dan aan toe gaat.

  Dat er veel aandacht was voor de partner vonden wij een hele fijne benadering. Er is echt een stuk rust en zelfverzekerdheid bij hem ontstaan. Na de cursus hebben wij het gevoel dat we meer een team zijn en die bevalling echt samen gaan doen.
  Dank daarvoor!

  Anna en Willem

 3. Door de cursus die we gevolgd hebben bij Teuntje hebben wij fijne handvatten gekregen om samen de bevalling aan te gaan. Daarnaast was het voor ons beide ook gewoon heel prettig om alle fases van de bevalling goed toelicht te krijgen zodat we ongeveer weten wat we kunnen verwachten. Teuntje is heel nuchter en vertelt ook aspecten die je nergens leest, zodat je optimaal voorbereid bent. Zeker een aanrader!

 4. Astghik Bergmans

  Een last minute prive opfriscursus gehad van Teuntje. Ondanks dat dit de tweede bevalling gaat zijn, was ik super zenuwachtig. Door de fijne uitleg en de ademhalingsoefeningen voel ik me weer helemaal rustig.
  Zelfs mijn partner vond het een fijne opfris moment. Super bedankt hiervoor! Zeker een aanrader.

 5. We hebben de cursus gevolgd bij Teuntje in De Bosch en hebben deze als erg prettig ervaren. Het geeft een hoop rust om beter te weten wat er op je afkomt. Alles wordt op een nuchtere, begrijpelijke manier uitgelegd, niet alleen wat je te wachten staat bij de bevalling, maar ook in de kraamperiode.
  We raden alle toekomstige moeders én vaders aan om deze cursus te volgen.

 6. Een vriendin van mij wees mij op deze cursus, en wat ben ik blij dat ik het heb gevolgd. Het in totaal geen zweverige cursus en vooral gericht op de toekomstige papa’s. We hebben de cursus gekregen van Teuntje in Den Bosch, superleuke vrouw die het met veel enthousiasme presenteert. Heb er erg veel aan gehad en denk oprecht dat het mij maar ook zeker mijn man gaat helpen met de bevalling en het kraambed na de bevalling.
  Dus zeker een aanrader om deze cursus te volgen.
  Teuntje erg bedankt voor alles!

 7. Renaldo en Petronet

  Wij hebben de cursus als zeer prettig ervaren. Marlies is heel erg open en ze bereidt je echt goed voor op de bevalling, maar ook de periode daarna. Daarnaast schetst ze ook de realistische scenario’s die kunnen gebeuren, en dat is heel fijn. Na de 2x 2 uur cursus die wij bij haar hebben gevolgd voelden wij ons er echt klaar voor!

 8. Kiki Steenbakkers

  Wij hebben de cursus als erg fijn ervaren! Interessant en leuk verteld waardoor de tijd erg snel ging. Het zou misschien alleen wat eerder mogen kwa tijd. Half 7 zou een betere tijd zijn.

 9. Wij hebben de cursus als zeer fijn ervaren!
  Marlies heeft ons veel geleerd over ademhalingsoefeningen en hoe je samen als partners je kan voorbereiden op de bevalling!

  Wij raden iedereen deze cursus aan.
  Bedankt Marlies!

 10. Wij hebben de zwangerschapscursus gevold bij Teuntje in Den Bosch. Wij raden de zwangerschapscursus zeker aan! Het is een nuchtere cursus en totaal niet zweverig. Het is niet alleen gericht op de toekomstige mama’s maar vooral op de papa’s. Een erg goede voorbereiding op de bevalling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.