132 reacties op “”

 1. Jilke Voets

  Voor de tweede keer werden we voorbereid op onze bevalling, super fijn, leerzaam en bruikbare tips! De vorige keer heeft het me veel geholpen. We hadden de cursus van Marlies, zeer fijn contact en open in communicatie.

 2. Hele fijne cursus gehad! Ivm corona was het digitaal, maar dat ging helemaal prima. Sandra legt super goed uit wat je allemaal kunt verwachten tijdens een bevalling, dat voorkomt verrassingen. Wij gaan nu een stuk rustiger de bevalling in! Al blijft het altijd spannend, al helemaal omdat het voor ons de eerste keer is.

 3. cursist groepscursus digitaal

  Ervaring cursist digitale cursus
  Omdat ik even geen Nederlands woord weet dat precies omvat wat ik bedoel, doe ik het in het Engels: ik voelde me empowered. Ik heb het heel functioneel en doelgericht ervaren en de emoties kwamen bij mij pas in de kraamweek los. De bevalling was voor mij een prachtige reis samen met mijn man en onze dochter. Een transformatie van ons tweeën als stel naar ons drieën als gezin in één intense ochtend.
  Vader: Mijn rol was die van steungever en ook een beetje de filter tussen de buitenwereld en mijn vrouw om haar te beschermen.

 4. Wij hebben de (privé)cursus bij Teuntje beiden als zeer prettig ervaren. Informatief en tegelijkertijd een open sfeer om al je vragen te stellen en punten te bespreken. We weten nu beter wat ons de komende tijd te wachten staat en hebben praktische tips gekregen om mee aan de gang te gaan. Aanrader!

 5. cursist groepscursus digitaal

  Hele prettige cursus. Goed geïnformeerd over de mogelijke scenario’s die zich voor zouden kunnen doen tijdens de bevalling, hoe partner kan reageren, do’s en dont’s..
  Ja, onbewust toch meer van opgestoken dan we hadden gedacht. Met name de ‘oja’ momentjes. Ook het feit dat we na de cursus met elkaar gepraat hebben over wat ik mogelijk wel en niet fijn zou vinden tijdens de bevalling. Ik heb mij hierdoor ook geen moment alleen gevoeld wat erg prettig was.
  Boek die wij erbij hadden gekregen vlak voor de bevalling nog helemaal kunnen lezen. Las makkelijk weg.

 6. Echt een aanrader! Wij hebben de cursus gekregen van Teuntje. De eerste via teams en de tweede bij ons thuis. Heel fijn, duidelijk en relaxt! Mega tevreden! Bedankt

 7. Leon & Ulvi

  Een ontzettende fijne, praktische cursus! Michele vertelde op een prettige en rustige manier alles wat we nodig hadden om goed voorbereid de bevalling in te gaan. Ook werden al onze vragen duidelijk en uitgebreid beantwoord. Precies het type cursus waar we naar op zoek waren, zonder al te veel poespas. Bedankt!

 8. Andrew & Bibi

  Wij vonden de cursus een mooie voorbereiding op, wat voor ons, nog komen gaat. Er werd door Michelle op nuchtere wijze verteld wat je te wachten staat en er was genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Wat ons betreft een aanrader om als toekomstige ouders te volgen!

 9. Hele fijne cursus om je voor te bereiden op de bevalling en de periode erna.
  Wij kregen de cursus van Marlies en die legt alles op een begrijpelijke en niet zweverige manier uit, waarbij ook ruimte is voor eigen vragen.
  Echt een aanrader!

 10. Al twee keer eerder cursus gevolgd via Prettig Bevallen. Twee keer via Marlies en onlangs een ‘opfris’ cursus via Teuntje. Ontzettend goede ervaring zowel via Marlies als via Teuntje. Je weet beter wat we je te wachten staat en je krijgt goede tips voor zwangerschap / bevalling / kraamtijd. Dank jullie!

  1. Wij hebben de (privé)cursus bij Teuntje beiden als zeer prettig ervaren. Informatief en tegelijkertijd een open sfeer om al je vragen te stellen en punten te bespreken. We weten nu beter wat ons de komende tijd te wachten staat en hebben praktische tips gekregen om mee aan de gang te gaan. Aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *