112 reacties op “gastenboek”

 1. Wij hebben samen, als stel, deze cursus gevolgd tijdens de lockdown en hierdoor gingen de twee bijeenkomsten digitaal. Aangezien dit mijn eerste zwangerschap is, vind ik het fijn om in korte tijd te horen wat er mogelijk op je afkomt tijdens de bevalling en de eerste tijd erna. Het voordeel van deze bijeenkomst vond ik dat de partner ook goed betrokken wordt. Als naslagwerk is de handout en het boek nuttig.

 2. Super fijne cursus gegeven door Teuntje. Geen zweverig gedoe, roze wolken en andere klets, maar gewoon eerlijk, open en de waarheid. Vol praktische tips, gesproken uit eigen ervaring en realistisch. Heel persoonlijk, ondanks dat het nu vanwege Corona online moest, aandacht voor zowel moeder als vader to be. Inclusief hand-out en fijn boekje! Wij zijn blij deze cursus gevolgd te hebben!

 3. Merel Bakker

  Deze cursus online gevolgd. Een korte en bondige cursus. Er werd veel duidelijke informatie gegeven die zowel voor de aanstaande moeder als vader nuttig is. Geen zweverig verhaal. Praktische tips voor de partner en een paar simpele ademhalingsoefeningen om toe te passen tijdens de bevalling. Fijne cursus.

 4. Prettige cursus, ook in corona-tijd goed georganiseerd. Volop ruimte voor vragen en goede inschatting van wat wij ‘als paar’ nodig hadden en zodoende heldere en ‘niet-zweverige’ uitleg over wat ons te wachten staat. Fijn dat je kan kiezen tussen privé of groepscursus. Wij hebben nu beiden het gevoel beter voorbereid te zijn op de geboorte. Aanrader dus.

 5. Marieke en Patrick

  4 jaar geleden hebben we tijdens onze eerste zwangerschap de cursus Prettig Bevallen gevolgd bij Teuntje.
  Nu we in verwachting zijn van ons tweede kindje, hebben we onlangs online een opfrissessie gehad.
  Beide keren als heel prettig ervaren.
  Niet eindeloos puffen, maar vooral praktisch, leren wat er staat te gebeuren, oog ook voor de partner en handige suggesties voor de periode na de bevalling. Ruimte voor persoonlijke vragen en situaties, zeker ook terugkijkend op de eerste bevalling.
  Daarnaast fijne tips meegekregen hoe we de aanstaande grote broer in de eerste periode met zijn zusje kunnen begeleiden.
  Wij gaan samen goed voorbereid de bevalling tegemoet!

 6. Wij hebben deze cursus in de zomer van 2020 gevolgd bij Teuntje. Een fijne cursus die gericht is op zowel de zwangere als op de partner. De uitleg is duidelijk, waardoor je goed voorbereid bent op de bevalling. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen aan anderen!

 7. cursist groepscursus Den Bosch

  Wij zouden de cursus zeker aanbevelen aan mensen die behoefte hebben aan een praktische informatieve cursus, die zeker niet valt onder een ‘pufcursus’.

 8. Prettige cursus om met z’n tweeën te doen. Vanwege Corona de online versie gedaan, maar Teuntje had voor alle stellen ook even individueel tijd. Als je op zoek bent naar een cursus waarin even alles langs komt, en waarin gewoon verteld wordt hoe het er aan toe kan gaan, dan ben je hier op de juiste plek. Aanrader!

 9. Rudy en Lisette

  Leuke, nuttige en praktische cursus! Super fijn dat dit niet alleen op de aanstaande moeders gericht is, maar ook de partners er nauw bij betrekt! Het boek is een fijn naslagwerk, om alles nog eens rustig na te lezen.
  Wij hebben met veel plezier naar Teuntje geluisterd en er is genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen.

 10. Wij waren op zoek naar een cursus welke gericht was op zowel de vrouw als de partner, waarbij je praktische tips krijgt en een heldere uitleg over de bevalling en daarna. Wij hebben de cursus prettig bevallen dan ook als zeer fijn ervaren, welke gegeven werd door Michele.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *