103 reacties op “gastenboek”

 1. Erwin en Giovanna

  Als je op zoek bent naar leerzame, nuchtere en leuke cursus die ook gericht is op de man, dan is Prettig Bevallen zeker een aanrader! Fijn dat de cursus online gegeven worden en dat Michele voor het praktijk stuk thuis langs. Het boekje is een handige samenvatting van alles wat er is verteld. Bedankt Michele!

 2. Echt een aanrader de cursus “prettig bevallen”. Een hele fijne, duidelijke en nuchtere cursus voor ons als stel. We hadden ons vooraf al wel wat ingelezen maar heel prettig dat alles nog eens de revue passeert en op een leuke en toegankelijke manier aan je wordt verteld. Dan blijft alles toch beter hangen en geeft het stof tot nadenken en kun je als stel weer nieuwe dingen thuis bespreken. De “theorie” was in praktijk ook erg bruikbaar en de tips hebben we tijdens de bevalling zeker gebruikt. Ik raad deze cursus aan alle stellen aan die voor het eerst ouders worden. Onze bevalervaring was o.a. door deze voorbereiding erg prettig! Teuntje nogmaals bedankt voor je leuke en spontane manier van voorlichting.

 3. De cursus prettig bevallen gegeven door Teuntje was erg leerzaam en leuk! We hebben heel veel praktische informatie gekregen, ongezouten, niet zwierig en met een dosis humor!
  Ondanks dat het voor mijn vriend z’n tweede kindje is heeft hij er ook zeker veel aan gehad. Mij heeft het meer vertrouwen gegeven in wat komen gaat!

 4. Wij hebben de cursus prettig bevallen meer plezier gevolgd. We wilden geen pufcursus maar een praktische cursus met veel tips. Dat was het zeker! Onze bevalling liep in alle opzichten anders dan gepland maar 1 ding was wel goed. Dat we samen een team waren en wisten hoe we het aan wilden pakken. Dat was super fijn. We zijn dus erg tevreden en het is zeker een aanrader!

 5. Monique Willems

  Afgelopen week de laatste avond van de cursus gehad. Fijne en duidelijke informatie met ook de ‘what if’ scenario’s. Ik vond het prettig dat we beide dezelfde informatie kregen en dat de partner duidelijk een rol krijgt in het geheel. Nu rustig afwachten tot we het in de praktijk gaan brengen. 🙂

 6. cursist groepscursus Den Bosch

  Cursus heeft me zeker geholpen, met de mind-set.. maar ook informatie/ inzicht in de fases die je doorloopt. En ook mijn partner heeft er veel aan gehad. Dat was echt mijn rots in de branding gedurende al die uren. Zo mooi hoe je dit inderdaad echt samen doet. Daar was ik denk ik nog wel het meest van onder de indruk denk ik! Respect voor alle vrouwen die niet zo’n vent aan hun zijde hebben 😉

 7. Twee fijne bijeenkomsten die de zwangere en partner enigszins voorbereiden op de bevalling en een stukje kraamtijd. Teuntje is erg enthousiast en geeft heel fijn uitleg.
  Ik zelf doe ook mee aan Centering pregnancy en zwangerschapsgym en merk dat ik daardoor weinig nieuws heb gehoord. Het was voor mij meer herhaling van stof. Maar voor mijn partner wel erg prettig.

 8. Wij waren op zoek naar een praktische, nuchtere bevalcursus en kwamen via vrienden bij Prettig Bevallen terecht. In een kleine groep hebben wij de cursus vervolgens in twee sessies van twee uur doorlopen. De informatie was erg nuttig, werd duidelijk uitgelegd, er was veel ruimte voor vragen en de oefeningen/sfeer waren allesbehalve ongemakkelijk. Heel blij dat we dit hebben gedaan en goed voorbereid de bevalling in gaan. Dank daarvoor!

 9. Familie Scheutjens

  Wij hebben de cursus van Prettig Bevallen als zeer praktisch en waardevol ervaren.
  Waarbij we veel informatie en vooral inzichten hebben gekregen wat ons te wachten staat, zodat we met veel vertrouwen de bevalling tegemoet gaan.
  Het is geen ‘akward’ pufcursus, maar je krijgt vooral praktische tips. En het boek wat je mee krijgt is een super samenvatting van de cursus, die ook nog eens goed weg te lezen is.
  Ook is het voor de partner zeer fijn, omdat er ook echt aandacht aan hem wordt besteed en hij zich ook niet nutteloos gaat voelen!
  Echt een aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *