82 reacties op “gastenboek”

  1. Wij kijken terug op een gezellige en leerzame privé cursus. Wij als toekomstige ouders stonden centraal en de informatie die gegeven is, plus het boekje, is erg nuttig om te krijgen. Het lezen van het boekje zorgt er ook voor dat hetgeen wat tijdens de cursus gezegd/uitgelegd is weer terug komt.
    Voor mijn man was er ook aandacht en hij heeft handvatten gekregen om mij voor, tijdens en na de bevalling bij te staan. Samen nadenken over je wensen (geboorteplan) is erg fijn om nu te doen aan de hand van de informatie.
    De privécursus is erg fijn omdat de coach je thuissituatie ziet en je oefeningen geeft die je thuis bijv. op de babykamer of op bed kan doen. Tevens was het hierdoor erg persoonlijk en prettig om ervaringen te kunnen delen.

  2. Wij kijken terug op een zeer prettige cursus. De heldere (no nonsens) uitleg over alle fases voor, tijdens en na de bevalling, hebben ons een veel beter beeld gegeven wat ons te wachten staat. De eerlijkheid en het zeggen zoals het is vonden wij daarin prettig. Daarnaast was het fijn dat er veel aandacht was voor de partner, wat die kan doen en hoe belangrijk de verbinding is. Uiteraard waren de oefeningen en de tips ook heel fijn. En niet te vergeten de daadwerkelijke ervaringen van Teuntje.
    Ter ondersteuning hebben we ook het boek prettig bevallen gekregen, dat boek raden wij beiden aan, leest makkelijk weg en sluit goed aan bij onze vragen en gedachten. Wij zijn enthousiast en raden iedereen deze cursus aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *