116 reacties op “gastenboek”

 1. Echt een aanrader! Wij hebben de cursus gekregen van Teuntje. De eerste via teams en de tweede bij ons thuis. Heel fijn, duidelijk en relaxt! Mega tevreden! Bedankt

 2. Leon & Ulvi

  Een ontzettende fijne, praktische cursus! Michele vertelde op een prettige en rustige manier alles wat we nodig hadden om goed voorbereid de bevalling in te gaan. Ook werden al onze vragen duidelijk en uitgebreid beantwoord. Precies het type cursus waar we naar op zoek waren, zonder al te veel poespas. Bedankt!

 3. Andrew & Bibi

  Wij vonden de cursus een mooie voorbereiding op, wat voor ons, nog komen gaat. Er werd door Michelle op nuchtere wijze verteld wat je te wachten staat en er was genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Wat ons betreft een aanrader om als toekomstige ouders te volgen!

 4. Hele fijne cursus om je voor te bereiden op de bevalling en de periode erna.
  Wij kregen de cursus van Marlies en die legt alles op een begrijpelijke en niet zweverige manier uit, waarbij ook ruimte is voor eigen vragen.
  Echt een aanrader!

 5. Al twee keer eerder cursus gevolgd via Prettig Bevallen. Twee keer via Marlies en onlangs een ‘opfris’ cursus via Teuntje. Ontzettend goede ervaring zowel via Marlies als via Teuntje. Je weet beter wat we je te wachten staat en je krijgt goede tips voor zwangerschap / bevalling / kraamtijd. Dank jullie!

  1. Wij hebben de (privé)cursus bij Teuntje beiden als zeer prettig ervaren. Informatief en tegelijkertijd een open sfeer om al je vragen te stellen en punten te bespreken. We weten nu beter wat ons de komende tijd te wachten staat en hebben praktische tips gekregen om mee aan de gang te gaan. Aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *