176 reacties op “”

 1. Hele leerzame cursus waarin verschillende dingen aan bod komen zoals basiskennis (hoe verloopt een bevalling), ademhalingstechnieken, de rol van de partner.
  Marlies legde alles duidelijk uit en er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Wij gaan de bevalling met meer vertrouwen tegemoet. Aanrader voor iedereen om te doen!

 2. Uitgebreide, informatieve cursus. Fijn dat het ook gericht is op de partner en wat hij kan doen om de bevalling zo goed mogelijk te ondersteunen.

 3. Beste beslissing die we hebben genomen als voorbereiding op de bevalling!
  In verband met verschillende redenen wilden mijn partner en ik ons zo goed als mogelijk voorbereiden op de bevalling. Op advies van onze verloskundigepraktijk zijn wij terecht gekomen bij Prettig bevallen. Wij hebben de tweedelige prive cursus bij Marlies gevolgd.
  Al bij het introducerende telefoontje vooraf kregen wij een prettig gevoel, we voelden ons echt gehoord.
  De gehele cursus hebben wij als zeer prettig ervaren. Marlies verteld je op een lekkere nuchtere manier wat je te wachten staat en bind hier geen doekjes om heen. Ze verteld de kennis die je nodig hebt, en dit alles op een manier waarop het voor ons beide (ik als medici, mijn partner als leek) duidelijk is. Precies hetgeen wij nodig hadden.
  De cursus heeft ons veel inzichten, houvast, zelfvertrouwen en rust gegeven wat positief uit heeft gepakt op de bevalling. Waar we eerst nogal op zagen tegen de bevalling, begonnen wij er bijna naar “uit te kijken”.
  Tijdens de bevalling hebben wij beide terug kunnen vallen op hetgeen er is verteld en is “geleerd” tijdens de cursus. Het heeft ervoor gezorgd dat wij beide o.a de rust hebben weten te behouden, wat zich heeft vertaald in een fijne, vlotte bevalling waar wij beide met een heel goed gevoel op terug kijken. Wij beide zijn van mening dat de opgedane kennis binnen de cursus hier absoluut een heel groot aandeel in heeft gehad! Wij kunnen dan ook niet anders dan deze cursus absoluut aanbevelen en Marlies nogmaals enorm bedanken.

 4. Danny & Roxanna

  Wij hebben vandaag het tweede deel van de digitale bevallingscursus gehad. Teun heeft ons tijdens de twee sessies enorm geholpen met de voorbereiding op de bevalling. Niet alleen als het goed en normaal verloopt, maar ook wanneer het anders loopt dan je had verwacht. De “horrorscenario’s” die je misschien in gedachten hebt bij bepaalde ingrepen of hulpmiddelen, lijken ineens helemaal niet meer zo eng.

  Ook voor partners een enorme aanrader, geeft je echt veel inzicht in wat je vrouw doormaakt en hoe je haar het beste kan ondersteunen.

  Teun bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *