94 reacties op “gastenboek”

 1. cursist groepscursus Den Bosch

  Cursus heeft me zeker geholpen, met de mind-set.. maar ook informatie/ inzicht in de fases die je doorloopt. En ook mijn partner heeft er veel aan gehad. Dat was echt mijn rots in de branding gedurende al die uren. Zo mooi hoe je dit inderdaad echt samen doet. Daar was ik denk ik nog wel het meest van onder de indruk denk ik! Respect voor alle vrouwen die niet zo’n vent aan hun zijde hebben 😉

 2. Twee fijne bijeenkomsten die de zwangere en partner enigszins voorbereiden op de bevalling en een stukje kraamtijd. Teuntje is erg enthousiast en geeft heel fijn uitleg.
  Ik zelf doe ook mee aan Centering pregnancy en zwangerschapsgym en merk dat ik daardoor weinig nieuws heb gehoord. Het was voor mij meer herhaling van stof. Maar voor mijn partner wel erg prettig.

 3. Wij waren op zoek naar een praktische, nuchtere bevalcursus en kwamen via vrienden bij Prettig Bevallen terecht. In een kleine groep hebben wij de cursus vervolgens in twee sessies van twee uur doorlopen. De informatie was erg nuttig, werd duidelijk uitgelegd, er was veel ruimte voor vragen en de oefeningen/sfeer waren allesbehalve ongemakkelijk. Heel blij dat we dit hebben gedaan en goed voorbereid de bevalling in gaan. Dank daarvoor!

 4. Familie Scheutjens

  Wij hebben de cursus van Prettig Bevallen als zeer praktisch en waardevol ervaren.
  Waarbij we veel informatie en vooral inzichten hebben gekregen wat ons te wachten staat, zodat we met veel vertrouwen de bevalling tegemoet gaan.
  Het is geen ‘akward’ pufcursus, maar je krijgt vooral praktische tips. En het boek wat je mee krijgt is een super samenvatting van de cursus, die ook nog eens goed weg te lezen is.
  Ook is het voor de partner zeer fijn, omdat er ook echt aandacht aan hem wordt besteed en hij zich ook niet nutteloos gaat voelen!
  Echt een aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *